Mode att satsa på i vinter

Nu står vintern inför dörren och det är hög tid att hitta det där perfekta vinterplaggen. Snygga och bra ytterplagg är ett måste på vintern. Den här säsongen är det trendigt med allt från eleganta och gosiga teddy-jackor till varma puffers. Om du vill ha kvalitativa ytterkläder som är trendiga och snygga ska du kolla in 8848 altitude som har skidkläder, västar, långa jackor och mellanlager. Deras kläder uppskattas för den höga funktionaliteten och den moderna skandinaviska designen som präglar plaggen. Skidkläderna är både tekniskt avancerade och innovativa. Du kommer inte att bli besviken om du investerar i något plagg från varumärket.

Alpina modet är trendigt

Den här vintersäsongen är gosiga lurviga jackor väldigt trendigt och det är allt från midjekorta jackor till långa ståtliga kappor fungerar lika bra. En lurvig jacka är perfekt att slänga över festkläderna en festkväll eller till vardags för att få en bekväm men moderiktig look. Det alpina modet är en riktig trendracket den här säsongen. Den stora puffern är ett säkert kort om du vill haka på den trenden. Både långa och korta varianter är lika inne bara plaggen har det stora puffet i fokus. Det finns ett flertal modeller och färger att välja mellan. Guiltade jackor i olika längder är också något som är på tapeten just nu.

En kappa är ett säkert kort

En kappa är alltid mer eller mindre trendigt. Du kan antingen satsa på en klassisk svart som är tidlös och elegant eller en beige kappa. Både går att använda kommande säsonger. Något som har fått ett uppsving den här hösten är dunvästen. En dunväst kan du ha under kappan, över den stickade tröjan och till träningskläderna. Dunvästen är hetare än någonsin. Du kan ha en kort, lång, tunn eller en oversize väst och vara lika trendig. Hitta din favoritmodell och investera i ett av säsongen trendigaste modeplagg. Västen är ett plagg som du kan använda hela vinter och när det blir vår. Till dina snygga vinterplagg är ett tips att satsa på ett par stilsäkra vinterskor som håller mot både slask och snö. Det finns många snygga vinterskor att köpa nu bland annat höga och låga boots och lite sportiga vinterskor med värmande isolering.