Seamless tights är det perfekta basplagget

Oavsett om du ska gå på en promenad eller ut på stan är leggings eller tights ett plagg som alltid fungerar. Det är ett plagg som du verkligen ska satsa på om du vill ha maximal bekvämlighetskänsla. Seamless tights eller sömlösa leggings är en klassiker som fungerar lika bra till träningen som till vardags. Den stora fördelen och det som många älskar med seamless träningstights är att det är att de är sömlösa och därför oerhört sköna att bära. När du väljer ett par seamless träningstights ska du välja ett par som har god andningsförmåga och har en bra flexibilitet. Många seamless träningstights ger en trivsam kompression runt om magen och höfterna tack vare den breda midjan. Det finns modeller som har ett extra bra stöd kring magen om du gillar det. Att bära seamless tights känns som att bära ett andra hudlager. Om tightsen har ett ribbat fyrvägsstickat tyg gör det ofta att din kropp ser väldigt smickrande ut. Det finns en seamless modell för alla figurer. Tänk på att en del seamless tights töjer sig lite när du bär dem och därför kan det vara en bra idé att välja den mindre storleken om du väljer mellan två olika storlekar.

Använd dina seamless leggings till vardags

Det finns många klädkombinationer där seamlessplagget ingår som gör dig snygg och du känner dig bekväm. Du kan i princip ha dem till vad som helst. En oversized sweatshirt, ett par sömlösa leggings och ett par snygga sneakers är en kombination som är hur snygg som helst och det fungerar alltid. På hösten kan du slänga på dig en snygg jacka. Dina sömlösa leggings kan du också bära under klänningen kalla sommarkvällar eller när hösten smyger sig på. Välj helst en klassisk variant på leggings och i en neutral färg som ser uppklädd ut och ger en lyxig känsla. En skjorta i oversized-modell är också något som fungerar väldigt bra ihop med leggings. Klä upp looken med ett par festligare skor eller klä ner med ett par sneakers. Du kan också bära en kavaj över skjortan och ett par boots. För lediga dagar kan du bära stickat till dina leggings och chunky boots. Över det kan du ha en längre kappa.

Ha flera olika modeller och färger i garderoben

Du kan med fördel ha flera olika seamless tights i din garderob. Ett par svarta tights är dock en klassiker som borde ha en given plats. Det är väldigt enkelt att matcha andra plagg och färger med svart. Svart är helt enkelt den perfekta basfärgen att ha på kläder. Svarta leggings passar oavsett vilken årstid det är och de är alltid trendiga och moderiktiga.