Vinter – Klä dig varmt och moderiktigt

Under vintern kan det kännas svårt att veta vad man ska ta på sig för att vara både varm och moderiktig på samma gång. Helst av allt vill man kanske gå runt i stora mjukiströjor hela dagarna och om man fick välja skulle mjukisbyxorna också vara på dygnet runt. Man behöver däremot inte gå runt i mjukiskläder för att kunna hålla sig varm. Vintern bjuder på riktigt snyggt mode som håller även de frusnaste kroppar varma och sköna.

Bästa modetipsen för vintern

Rätt jacka: Du behöver se till att du har en riktigt varm och skön jacka för de dagar som kylan är riktigt isande in på skelettet. En bra och högkvalitativ Canada goose jacka för dam är alltid att föredra, då de är både snygga och trendiga, men glöm inte bort att förse din garderob med en häftig kappa också. En svart jacka är alltid ett säkert kort, men vill du vara lite mer unik väljer du en som sticker ut ur mängden, t.ex. genom detaljer eller färg.

Detaljer: Med detaljer och accessoarer kan du komma väldigt långt. Du kan med fördel ha på dig den där varma och mysiga hoodien som du har i garderoben, men matcha med ett riktigt statement-skärp och ett par snygga klackar. Klackarna säkerställer en mer feminin look. Även sjalar, läppstift, stora hårspännen och dekorerade händer (läs ringar och armband) är ett bra knep.

Klänning på vintern: Du ska inte hänga undan dina klänningar bara för att det är vinter. Se bara till att du klär dig rätt. Du kan med fördel bära klänning till ett par varma och ribbade strumpbyxor eller leggings. Även jeans under klänningen går hem i år. Har du en klänning utan ärmar kan du satsa på en snygg polotröja under.

Moderiktig väska: Det är inte alla som känner sig 100 % bekväma i en jacka som drar mycket uppmärksamhet till sig, men kanske känner du dig mer säker i en väska av samma slag? Om du vill ha mer färg till din outfit kan du alltså välja en färgstark väska på din axel istället. Vi rekommenderar att du köper ett billigare alternativ. På så sätt kan du enkelt byta ut väskan när du har tröttnat.

Höga stövlar: Lårhöga eller knähöga stövlar är något som har varit ett säkert trendkort under de senaste åren och de finns på kartan även under vinter 2020. Ett stort plus är att de kommer i många olika designer. Det finns stövlar med och utan klack, stövlar med olika typer av dekorationer, t.ex. snörning, men de är även tillverkade i olika material. Dessa stövlar är utmärkta att använda sig av för den som fryser lite extra om benen, eftersom de går så högt upp.